maandag 12 juni 2017

MAYBE THE LAST TIME 22 APRIL

Wat laat, maar toch nog even terug komen op ons jaarlijks optreden voor familie, vrienden en fans. Onder de naam " Maybe the last time " werd dit optreden in Apollo gehouden. Niet verwacht maar toch gebeurd de zaal was weer vol. Vooral ook bezoekers, die wij voor de eerste keer bij een optreden van ons zagen, wat ons toch wel verraste. Ook de senioren van Forever Young waren gekomen om ons, maar in het bijzonder Heini, wilde zien optreden.

Vanaf de eerste tonen van de band kwamen er al bezoekers de vloer op om een dansje te wagen. Dit bleef de hele avond zo, iets wat wij als band erg veel deugd deed.


Mario en zijn personeel hadden dan ook de handen vol om iedereen van een drankje te voorzien.  Na een rustig begin kwamen we langzaam aan de snellere nummers wat de sfeer in de zaal verhoogde. Hier doen wij het als leden van AGAIN voor, muziek maken en het aan anderen laten horen.

Al met al een geslaagde avond en ik kan nu al zeggen het was niet THE LAST TIME. Zoals we al hadden aangegeven in deze blog spelen we op 17 juni in GRENSWERK in Venlo op het sixties Festival "TALKING ABOUT MY GENERATION ". Samen met The Vampires, Static en Blues Vocation zullen wij de sixties in Venlo laten herleven. De avond duurt van 19.00 uur tot 24.00 uur en de zaal is vanaf 18.00 uur geopend. Kom op tijd want wij trappen om 19.00 uur af. We zullen Stones, Them, Doors, Cream, Small Faces, Who, Free en een soul nummer laten horen. Ook zullen we nog een nummer van The Motions laten horen, een van onze eerste nummers in 1965. Voor de bezoekers die ons repertoire kennen niet nieuws maar voor andere bezoekers een set vol verrassingen en herinneringen aan toen. Wij verheugen ons op deze avond en hopen dat er veel publiek zal zijn. Ook de andere bands zullen jullie niet teleurstellen.
En dan is het nog niet The Last time.  Op 27 Juli gaan we na 50 jaar weer terug naar Echt om op te treden. In zaal STOBA zullen we op donderdag 27 juli een optreden verzorgen in Kultcafe Echt.
Van 20.00 uur tot 22.30 uur zullen we 2 sets spelen. De kaarten kosten 7.50 Euro en kunnen via kultkefeeech@gmail.com gereserveerd worden. Dit is een optreden waarbij iedereen een zitplaats heeft maar wij zullen er voor gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Hopelijk tot ziens op een van deze avonden wat het is MAYBE THE LAST TIME.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten