zaterdag 1 juli 2017

GRENSWERK

Op 17 juni was het dan zover het optreden in grenswerk op het sixties festival " TALKING ABOUT MY GENERATION". Jammer genoeg moesten wij als eerste optreden wat nadelen en voordelen heeft. Voordeel is dat wij een goede soundcheck konden doen zodat vanaf het eerste nummer alles goed klonk. Nadeel is dat er achteraf toch verschillende bezoekers waren die te laat waren voor ons optreden. Toch was de zaal goed gevuld en hoorden we na het optreden van veel mensen dat ze genoten hadden van ons .

Nadat Sef Derkx ons aangekondigd had en zeer duidelijk melde dat wij uit GENUUI komen konden wij aan ons optreden beginnen. Na Route 66 speelde wij onze set en was het te snel voorbij. "WE WANT MORE" werd er geroepen maar Satisfaction mocht niet meer, jammer maar de tijd was om. Wij zelf waren erg tevreden, alles was op een paar kleine foutjes na, uitstekend gegaan. Dit heeft natuurlijk te maken dat wij regelmatig, soms wekelijks, repeteren.

Ook het optreden van onze gastmuzikant Twan ging goed wat ook aan het applaus te horen was.

Weer een mijlpaal in ons muzikale leven. Hopelijk heeft dit een vervolg misschien wel op eens op ander festival in onze gemeente.

Misschien tot ziens in de STOBA in Echt waar we op 27 juli een optreden verzorgen van 2uur. reserveren kunt U via kultkefeeecht@gmail.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten