zondag 22 maart 2015

50 JAAR HET FEESTPROGRAMMA


Het begin is gemaakt. Op 11 maart zijn  Ger en Martin weer aanwezig op een oefenavond van de band. Martin heeft natuurlijk later weer meegespeeld maar Ger stond voor het eerst in 50 jaar weer voor een microfoon.

Bij Martin kon je horen dat hij het nog niet verleerd is. Ook Ger was erg enthousiast en het zingen ging verdienstelijk. Hello Josesphine van de Scorpions kwam er weer helder uit. Misschien nog niet zo krachtig maar dat komt nog wel. Bij Blueberry Hill was Martin al de solo uit aan het proberen. Muziek maken verleer je niet zo snel dat hoorde je gelijk.

In My House van The Golden Earrings bleek wat aan de hoge kant te zijn voor onze zangers dus daar moet naar gekeken worden. Aan de bar werden ook de belevenissen van vroeger weer besproken iets wat de vrienden/bandleden jong houdt. Het vrijblijvende maar toch naar perfectie strevende maken van covers is de kracht van deze vriendengroep. Uiteraard is er wel eens een meningsverschil maar ruzie heb ik nog nooit meegemaakt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten