dinsdag 6 oktober 2015

RECLAME

Als je zo'n jubileumavond organiseert wil je natuurlijk ook veel publiek verwelkomen.
Dat kan alleen door veel reclame te maken. Allereerst laat je je familie, vrienden, kennissen en collega's weten wat er gaat gebeuren. Je ontwerpt posters en verspreid ze in jouw buurt. Tevens hang je in Genooi op meerdere plekken posters op. Ook de reclamezuilen kun je hiervoor gebruiken. Deze zuilen moet je regelmatig controleren omdat jij niet de enige bent die ergens reclame voor maakt. Bij de ALDI was de zuil geheel gevuld met reclame voor een  sportevenement. Toch even 1/3 gevuld met onze posters.

Ook kun je via weekbladen en dagbladen proberen een artikel te plaatsen. Allereerst de Limburger. Na een vraag van onze kant werd er positief gereageerd en werd er op 29 september een afspraak gemaakt. Bij Geert thuis werd met een journalist van de Limburger anderhalf uur gesproken over de band. Veel te veel om in de krant te zetten maar toch werd er een leuk artikel geplaatst wat goed samenvat wat 50 jaar samen muziek maken heeft opgeleverd. We hebben nog wat foto's uitgezocht en opgestuurd Het resultaat staat hieronder in het artikel wat 30 september in de Limburger stond. Jammer dat de datum van de jubileumavond niet correct was. Lezers van deze blog weten allang wanneer het plaats vind. 16 OKTOBER !!!!


Ook de weekbladen 1VENLO  en Het Blericks Krantje werden gemaild voor een stukje in hun blad.
Op30 september heeft op de oefenavond  een journalist van 1VENLO ons bezocht. Hij heeft ook nog wat mee kunnen luisteren en ook hij werd van informatie voorzien. Woensdag 6 oktober zal er een artikel in 1VENLO komen. Altijd weer spannend wat het is geworden.

Het Blericks Krantje liet ook weten dat ze geïnteresseerd waren. Heini heeft hiervoor een stukje geschreven dus ook 6 oktober afwachten of het er in staat.

Natuurlijk mochten we  de stadsomroep niet vergeten . Ook zij waren positief en boden ons aan om op 12 oktober in het radio programma WINTER'S UURTJE ons verhaal te komen vertellen. Ook zullen er een 12 tal nummers van AGAIN ten gehore gebracht worden. Het programma duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.

De stadsomroep radio is te beluisteren via de ether op 96.5 FM.  Via de kabel van Ziggo op 87.5 FM
Via digitale kanaal 915 van Ziggo tv.  En op internet via de site van Stadomroep venlo onder kopje
"Live FM"
  
Al met al een hele klus wat gelukkig heel veel respons op heeft gebracht.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten