zaterdag 16 april 2016

VOORUITZICHTEN 2016Alweer het 51e jaar van de band. Na het 50 jarig jubileum moesten we weer de draad oppakken. Eerst werden er een paar lange vakanties gevierd en was het al carnaval geweest toen we weer aan 2016 gingen denken. Wegens groot succes op het jubileum-optreden werden we gevraagd voor 7 mei en 15 oktober om het in de Witte Kerk het concert nog eens dunnetjes over te doen. Helaas kwam 7 mei te vroeg zodat we het af moesten zeggen. Gezien onze gemiddelde leeftijd valt het niet mee om elke keer weer een kwaliteitsvol concert te geven. Op onze repetities spelen we soms nummers welke we al een tijd niet meer hebben gespeeld en dat is best lastig. Soms weten we niet meer hoe we moeten beginnen of kunnen ons niet meer het einde herinneren, maar meestal spelen we het nummer foutloos en verwonderen ons dat het nog zo lekker gaat.
Wij hebben dus toch wel repetities nodig voor we weer een hele avond een goed en leuk optreden kunnen geven.

Afgelopen jaren werden we verschillende keren gevraagd of wij misschien op "De nach van ut Limburgse leed" onze Stones plat nummers wilde spelen. Jammer genoeg was dit evenement meestal in september en was er altijd wel een van de bandleden op vakantie. Dit jaar heb ik de bandleden gevraagd of ze op 17 september eventueel konden optreden.
En ja, iedereen kon, dus heb ik contact gezocht met de organisatie van de "Nach" . Uiteraard heb ik ons Stones Plat project beschreven en aangegeven dat wij dit erg graag nog eens in Venlo over wilde doen. De organisatie was erg benieuwd en een vijftal nummers op mp3 werden door gemaild. Hierop ging het snel en werden we uitgenodigd om op "De nach van ut Limburgse leed" te komen optreden. 

Ook kregen we weer een uitnodiging om ons in te schrijven voor Venray Muzikaal Totaal ( VMT ) op 15 juli. We hebben op dit evenement al 2 keer gespeeld en dat was beide keren een groot succes. Vooral de laatste keer speelde we op het schouwburgplein en sloten het evenement af. Het is nu af te wachten of we dit jaar weer worden uitgekozen  om mee te doen.

15 juli gaat door!!! We spelen van 21.45 uur tot  22.30 uur op het raadhuisplein.

Al met al verheugen we ons op 17 september bij " De nach van ut limburgse leed .
WIJ ZULLEN OP DEZE AVOND/NACHT IN CAFE DE KLEP EEN OPTREDEN VERZORGEN.
Na ons optreden in Venray zullen er meer over melden.

Ook het optreden in de Witte Kerk op 15 oktober gaat weer iets speciaals worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten